De Rustclub Online yogalessen

Welkom bij De Rustclub! Er komt weer online yoga aan. En wel vanaf oktober. Deze yogalessen zijn speciaal, want je vindt ze in geen enkele studio. Het is een vorm van yoga waar ik altijd het meeste baat bij heb gehad en waar ik je graag in meeneem.

Iedere week kun je meedoen met een rustige, ontspannen yogales van 60 minuten waarin zachte bewegingen worden gekoppeld aan de ademhaling. Je zou het ook mindful/meditatief bewegen kunnen noemen. We beginnen de les door eerst even stil te zijn, de overgang van je dag naar de stilte. Vervolgens begeleid ik je door bewegingen heen en zul je merken dat je volledig je lichaam gaat voelen en observeren. Niets is goed of fout. Je bent alleen aan het ademen en aan het bewegen. Hierdoor gaat je lichaam ontspannen. Soms eindigen we de les met een paar yin houdingen en altijd de eindhouding savasana.

Er is geen yoga ervaring vereist. Sterker nog, dit is een erg goede kennismaking met yoga. Bovendien is het erg geschikt wanneer je behoefte hebt aan rust, veel stress ervaart of in rouw bent. Maar ook dat is geen vereiste. Zelfs wanneer je tip top in je vel zit zul je merken dat je baat hebt bij deze yogales.

Wanneer
Elke woensdag, vanaf 7 oktober 2020

Tijden
Alle lessen van 19.30 – 20.30 uur

Kosten
€7,50 voor twee proeflessen (binnen een maand te gebruiken). 
€20,- per maand voor elke woensdag van de maand een les. (Betaling verloopt via automatische incasso, maandelijks op te zeggen). Deze optie is vanaf 1 oktober aan te schaffen. 

Wat heb je nodig?
Een mat of zachte, maar stabiele ondergrond.
Een kussen en deken. Dit kunnen yogaspullen zijn, maar je kunt ook die van je bank of bed gebruiken.

Hoe werkt het?
Wanneer je je ingeschreven hebt voor een les krijg je 30 minuten voor aanvang van de les via je email een link toegestuurd voor een Zoom meeting. Dus houd je email (en spamfolder) in de gaten voor de link en zorg dat je een gratis Zoom account aangemaakt hebt (www.zoom.us). Je hoeft natuurlijk niet al 30 minuten van tevoren klaar te zitten. Ik zal er zelf ongeveer 10 minuten van tevoren zijn.

Wil je de les op een later moment volgen?
Is woensdag geen geschikte dag voor je of kun je een keer niet meedoen? Geen zorgen. Schrijf je alsnog in voor de les in het systeem van Momoyoga. Je ontvangt dan na de les een link voor de opgenomen les, zodat je hem op je eigen moment kunt volgen. Deze les blijft 3 dagen voor jou beschikbaar. 

Aanmelden
Via deze link kun je je aanmelden voor mijn yogastudio op Momoyoga. Kies vervolgens een les op het lesrooster die je zou willen volgen en klik op ‘Boek nu’. Klik dan op ‘Les boeken’. Dan kom je vanzelf op de pagina om de les aan te schaffen en te betalen. Zodra je dat gedaan hebt, ben je aangemeld, maar kijk voor de zekerheid of je een bevestigingsmail hebt ontvangenAls je die niet hebt ontvangen, is het nog niet gelukt, dus zul je even opnieuw de les moeten boeken! Als je niet ingeschreven bent, ontvang je namelijk geen link voor de les.

Schrijf je in als je graag maandelijkse inspiratie ontvangt voor een rustiger, minder stressvol en meer authentiek leven.