ONLINE LIVE YOGALESSEN
Hieronder vind je een overzicht van mijn komende online live yogalessen.
Je vindt er de link om aan te melden en hoe je vervolgens een les kunt boeken.  

ONLINE LIVE YOGALESSEN

Yes, ook ik ga nu (tijdelijk) over op online live yogalessen. Zo kan ik weer met jullie verbinden en hoop ik bij te dragen aan een moment van rust in de hectiek. Of misschien voelt alles al iets rustiger aan, maar vind je het eigenlijk nog steeds lastig om te rusten. Of heb je gewoon zin in rustige yoga. Het maakt allemaal niets uit, ik neem je mee.

De lessen die ik aanbied zijn restorative yoga en yin yoga.
Voor meer uitleg over restorative yoga: klik hier
Voor meer uitleg over yin yoga: klik hier

Wanneer
Restorative yoga: nog even geen nieuwe data
Yin yoga: 29 juli

Tijden
Alle lessen van 19.30 – 20.45 uur

Kosten
€6,50 per les

Hoe
Wanneer je je ingeschreven hebt voor een les krijg je dertig minuten voor aanvang van de les via je email een link toegestuurd voor een Zoom meeting. Dus houd je email (en spamfolder) in de gaten voor de link en zorg dat je een gratis Zoom account aangemaakt hebt (www.zoom.us).
Je hoeft natuurlijk niet al 30 minuten van tevoren klaar te zitten. Ik zal er zelf ongeveer 10 minuten van tevoren zijn.

Aanmelden
Via deze link kun je je aanmelden voor mijn yogastudio op Momoyoga. Kies vervolgens een les op het lesrooster die je zou willen volgen en klik op ‘Boek nu’. Klik dan op ‘Les boeken’. Dan kom je vanzelf op de pagina om de les aan te schaffen en te betalen. Zodra je dat gedaan hebt, ben je aangemeld, maar kijk voor de zekerheid of je een bevestigingsmail hebt ontvangenAls je die niet hebt ontvangen, is het nog niet gelukt, dus zul je even opnieuw de les moeten boeken! Als je niet ingeschreven bent, ontvang je namelijk geen link voor de les. 

Wat heb je nodig?
Voor yin:
Een yogamat of andere zachte ondergrond. Een deken. Een kussen. Dit kan een meditatiekussen zijn maar mag ook een iets steviger kussen van je bed of bank zijn.
Extra, maar niet perse nodig: blok of tweede kussen.

Voor restorative:
Een yogamat of andere zachte ondergrond. Twee dekens (mag ook dekbed zijn hihi), twee kussens. (of meer). Dit kunnen meditatiekussens zijn of kussens van je bed of bank. Voel voor jezelf even welke kussens jij prettig zou vinden om op te liggen. Een oogkussen, als je die hebt. Heb je dit niet, dan kun je een klein handdoekje gebruiken.
Extra: als je een bolster thuis hebt liggen kun je die er natuurlijk bij nemen.

Specifieke yogaprops zijn in mijn online lessen niet nodig, maar het kan zijn dat je nu regelmatig thuis yoga beoefent en spullen uit de studio mist. Misschien denk je erover na om daarvoor iets aan te schaffen, maar ben je nog zoekende. Kijk dan eens naar deze blog voor mijn persoonlijke tips.

Schrijf je in als je graag maandelijkse inspiratie ontvangt voor een rustiger, minder stressvol en meer authentiek leven.