Yoga voor rust & ontspanning

Rust en ontspanning. Dat is wat je wilt. Je wilt leven vanuit wat er écht toe doet. Een leven creëren waarin je die tijd ook daadwerkelijk voor jezelf kunt (en mag!) vrijmaken. Een leven zonder in te leveren op dat wat je graag aan anderen geeft.
Het is jaren redelijk goed gegaan, maar je voelt dat er nu iets moet veranderen. De huidige aanpak werkt niet meer. Of het werkt prima, maar je wilt dit blijven vasthouden, want de hectiek ligt altijd op de loer.
Je hoeft geen excuus te verzinnen om eindelijk die tijd voor jezelf te mogen hebben.

→ Hoe voelt het als ik tegen je zeg dat meer rusten en ontspannen je uiteindelijk zelfs meer tijd gaat opleveren en minder ‘altijd bezig bent’? (Echt waar!!)

→ Hoe voelt voor je als je nadenkt over het idee om juist tijd te stoppen in het laten rusten van je lichaam en geest. Zodat je minder moe bent, minder controle hoeft te hebben over alles en alles meer kan laten stromen, beter keuzes kunt maken en de meningen van anderen wat meer naast je neer kunt leggen.

→ Hoe voelt het als je tegen jezelf zou zeggen dat je er juist beter kan zijn voor jezelf, je geliefden, je werk of je eigen bedrijf, wanneer je voor jezelf zorgt?

Wanneer je eindelijk dat rustmoment inplant voor jezelf ♥

Om dat te realiseren zal ik in eerste instantie voor jou zorgen! Misschien klinkt dat eng en onnodig. Jij bent sterk, je kan het ook alleen. Vast en zeker. Maar soms is het ook zwaar en dat mag je best toegeven. En soms is het ook fijn als iemand anders voor je zorgt en dat mag je best toegeven.
In een veilige omgeving zorg ik dat je kunt rusten en ontspannen door je te begeleiden in oefeningen om weer te vertrouwen te voelen, controle los te laten en jezelf op te laden. Daarna mag je zelf weer gaan geven.

Hoe ziet dit eruit? 

In 1-op-1 sessies begeleid ik je met yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen.
Heb je dit soort oefeningen nog nooit gedaan? Geen zorgen, iedereen die ademt kan het beoefenen en het is zelfs een mooie manier om te ontdekken wat het voor je kan doen. Bij mij geen ingewikkelde poses, zweverige taal of lenigheid. De focus ligt op het opnieuw leren rusten, ontspannen en vertragen.

Als we 1-op-1 werken richt ik me helemaal specifiek op wat er voor jou mogelijk en passend is. Daarin ligt ook meteen het verschil met een groepsles. Een 1-op-1 sessie zorgt voor de combinatie van yoga en een vergroot stuk persoonlijke ontwikkeling. Vooral als rusten niet meer natuurlijk voor jou voelt is een privé sessie een mooie oefening om daar weer vertrouwd mee te worden. Om weer te voelen dat het mag!

Rustsessie van de week

Iedere week maak ik een ‘sessie van de week’. Deze sessie is gericht op ontspanning en rust. Je gaat vooral voelen en luisteren naar wat er op dat moment speelt bij je. Een compleet moment voor jezelf. De ervaring is uiteraard voor iedereen anders, maar over het algemeen ervaart men: rust en ontspanning in lichaam en geest, stilte, herinneringen, contact met intuïtie, verhoogde creativiteit en zachtheid.

Deze sessie is zeer geschikt wanneer:
∞ Je een keer wilt uitproberen wat een sessie voor jou kan betekenen
∞ Je eens in een persoonlijke setting wilt oefenen met yoga, meditatie en ademhaling
∞ Je voelt dat je alles (redelijk) onder controle hebt en al heel goed weet dat rust jou, en dat wat belangrijk is in je leven, goed doet en versterkt.
∞ Je al best helder hebt waar jouw kracht ligt en je soms even die persoonlijke begeleiding nodig hebt om er nog meer mee in contact te komen
∞ Je weet dat je alleen voor anderen kunt zorgen als je ook af en toe voor jezelf zorgt

Kosten:
1x 1-op-1 sessie:        €95,-

Extra begeleiding bij stress

Heb je het idee dat je meer begeleiding nodig hebt in je stressklachten en het leren om rust en ontspanning weer deel te laten uitmaken van je leven? Dan kun je ook kiezen voor de 12-weekse sessies Rest, Restore, Rebalance, voor omgaan met stress.
Voor meer informatie ga je naar deze waardevolle pagina.

Deze lessen zijn voor jou!

Deze 1-op-1 rustsessies zijn geschikt voor jou als je er klaar voor bent om rust en ontspanning deel te laten uitmaken van je leven zonder schuldgevoel. Wanneer je er klaar mee bent dat je altijd bezig bent en altijd zorgen hebt.
Als je wilt voelen dat uit het ‘bezig-zijn’ stappen, zorgt voor een duurzame levensstijl die veel beter vol te houden is. Een leven waarin er tijd is voor jou en je dromen én de verplichtingen die je hebt. Samen.
Als je wilt dat je je niet meer laat leiden door je werk en door anderen, maar je je laat leiden door jezelf.
♥ Terug naar jezelf, zodat je die kleine geluksmomentjes van het leven weer kan gaan toelaten

Twijfel je?
Heb je écht geen tijd?
Vraag je je af of yoga ook in jouw specifieke situatie kan helpen?
Of denk je dat het programma Omgaan met stress beter bij je past, maar weet je dat niet zeker?

Dan kunnen we even bellen. Klik op onderstaande knop, plan een gesprek in en dan bel ik je op je gewenste dag en tijd.

Praktische info

De sessies kun je helemaal zelf aanschaffen en inplannen. Hoe fijn is dat?
Wanneer je vragen hebt of de inschrijving lukt niet, stuur gerust een email naar info@anniekgelissen.com. Als je wel alvast wilt aanschaffen, maar nog niet weet op welke datum je wilt boeken, kies dan toch eerst een datum zodat je kunt betalen. Vervolgens annuleer je die datum na betaling en kun je het inplannen zodra het weer kan en/of mogelijk is voor jou. De gekochte sessie blijft namelijk altijd voor je beschikbaar.

Alle sessies zijn 1-op-1 en voor iedereen toegankelijk. De sessies duren 90 minuten.

Dagen: maandagen en woensdagen
Tijden: deze krijg je te zien wanneer je op de link klikt om een les in te plannen
Plaats: Graafseweg 274, Nijmegen

Vanwege corona zien de sessies er misschien een klein beetje anders uit, maar vanaf juni laat ik ze weer doorgaan. Als je een 1-op-1 sessie boekt krijg je een aantal dagen van tevoren een email met uitleg zodat duidelijk is wat onze afspraken onderling zijn. Dan hoeven we daar tijdens de sessie geen tijd aan te besteden en kunnen we meteen beginnen. Tot gauw!

Schrijf je in als je graag maandelijkse inspiratie ontvangt voor een rustiger, minder stressvol en meer authentiek leven.