Yoga privé les | 1-op-1 sessie

Vanwege de opgelegde Corona maatregelen is het, geheel terecht, t/m 28 april voor mij niet mogelijk om jou te voorzien van rustgevende privé sessie(s) en begeleiding. Dat is helaas niet anders en vergt grote aanpassingen van ons allemaal. Dat wat ik het liefste doe, yoga en een helpende hand bieden, staat voor mij nu ook even stil. Ik hoop je over een tijd weer persoonlijk te kunnen helpen. Neem voor nu vooral rustig een kijk op mijn website en bij vragen weet je me te vinden. 

Over de 1-op-1 sessies:

Een privé yogales, oftewel 1-op-1 sessie kan helemaal op jouw wensen worden aangepast.
Wanneer het 12-weekse programma Rest, Restore, Rebalance een te grote stap voor je is, je mij eerst wat beter wilt leren kennen, of je gunt jezelf liever eenmalig wat rust en ontspanning, kun je nu ook losse sessies & pakketten voor privé sessies aanvragen.

Deze kun je zelf aanschaffen en meteen inplannen. Hoe fijn is dat?
Je kunt hier inschrijven + beschikbaarheid bekijken + meteen inplannen.
Wanneer je vragen hebt of de inschrijving lukt niet, stuur gerust een email naar info@anniekgelissen.com
Als je wel alvast wilt aanschaffen maar nog niet weet op welke datum je wilt boeken, kies dan toch eerst een datum zodat je kun betalen. Vervolgens annuleer je die datum na betaling en kun je het inplannen zodra het weer kan en/of mogelijk is voor jou. De gekochte sessie blijft namelijk altijd voor je beschikbaar. 

Alle sessies zijn 1-op-1 en voor iedereen toegankelijk. De sessies duren 90 minuten.
Scroll naar beneden voor de verschillende soorten sessies en pakketten.

Dagen: maandagen en woensdagen.
Tijden: 10.00 – 11.30 uur, 13.00 – 14.30 uur, 15.00 – 16.30 uur.
Plaats: Graafseweg 274, Nijmegen

Sessie van de week

Iedere week maak ik een ‘sessie van de week’. Deze sessie is gericht op volledige ontspanning en rust. Je leert weer voelen en leert te luisteren naar je lichaam. Het is echt een moment voor jezelf als je het moeilijk vindt om zelf stilte te ervaren. In een veilige omgeving zorg ik voor jou, in plaats van dat jij altijd voor anderen zorgt. De ervaring is uiteraard voor iedereen anders, maar over het algemeen ervaart men: rust en ontspanning in lichaam en geest, stilte, herinneringen, verhoogde creativiteit en zachtheid.
De sessie is een combinatie van yoga houdingen, meditatie en ademhalingsoefeningen.

1x        1-op-1 sessie:             €95,-
3x       1-op-1 sessie:             €265,-

Op maat gemaakte sessie

Wil jij liever iets meer diepgang, zodat de sessies helemaal aansluiten op wat jij op dit moment in je leven nodig hebt? Dan past een op maat gemaakte sessie wellicht beter. Deze sessies beginnen met een persoonlijke intake, zodat ik helemaal kan inspelen op wat er bij jou past. Weet je niet wat er precies bij je zou passen? Maak je geen zorgen, hier komen we met de intake samen uit. De sessies kunnen in een bepaald thema staan, zoals bijvoorbeeld stress, zelfcompassie, grenzen, perfectionisme, angst, stilte etc. We kunnen ook bouwen rondom een ongemak dat je bij jezelf voelt, in je lichaam of geest, en waar je graag lichaamsgericht aan wilt werken. Of misschien voel je je eigenlijk best wel fit en zonder stress, maar wil je dat graag zo houden. Stilte en rust kunnen ook dienen als stresspreventie en inspiratie! 

We doen oefeningen (yoga/adem/meditatie/mindfulness) die bij jou passen en die je langzaamaan zelf thuis kunt uitvoeren, zodat het niet alleen een ‘quick fix’ is, maar juist langdurig effect heeft.
De sessies kunnen een goede voorbereiding zijn op het 12-weekse programma, mocht je daarover twijfelen en willen voelen of het bij je zou passen. Wanneer je een pakket van 3 sessies boekt krijg je €250 korting op dit 12-weekse programma omgaan met stress.

3x        1-op-1 sessie:             €490,-
6x        1-op-1 sessie:             €875,-

* verschil pakketsessies en 12-weeks programma: In de op maat gemaakte sessies begeleid ik je op één specifiek punt/thema en bouwen we samen aan een selfcare oefening die bij jou past die je thuis zou kunnen blijven doen. In het 12-weekse Rest, Restore, Rebalance begeleid ik je intensiever tussen sessies door om de integratie in je leven helemaal tot uiting te laten komen op verschillende fronten. We werken langdurig samen aan verandering op meerdere punten.

Op maat gemaakte routine van 10 minuten

Misschien heb jij altijd al willen werken aan die ochtendroutine die een geweldige start geeft aan je dag? Of een avondroutine om de dag af te sluiten en die zorgt dat je perfect zult slapen?
Ik wil je een handje helpen door een op maat gemaakte routine van 10 minuten (video) voor je te maken. Eentje die bij jouw behoeftes past, niet te lang is en gemakkelijk thuis uit te voeren is. Ik verzeker je dat het écht werkt en fijn is. Klinkt goed toch?

Hoe werkt het? 

Klik hieronder op de button om je aan te melden. Je wordt doorgestuurd naar Momoyoga. In het lesrooster schrijf je je in (en betaal je €50 ,-) voor één van de lessen t/m 28 april. Het maakt niets uit op welke dag je boekt. Je ontvangt dan een vragenlijst in je inbox (zie ook spam). Naar aanleiding van je antwoorden maak ik een 10 minuten filmpje van een mooie, passende routine. Speciaal voor jou zo snel mogelijk in je inbox.

1x        routine op maat:             €50,-

Schrijf je in als je graag maandelijkse inspiratie ontvangt voor een rustiger, minder stressvol en meer authentiek leven.