“When a mother dies, a daughter grieves. And then her life moves on. She does, thankfully, feel happiness again. But the missing her, the wishing she were still here - I will not lie to you, although you probably already know. That part never ends”

- hope edelman

Motherless Daughters Meetups

Een bijeenkomst voor vrouwen zonder moeder. Als je als meisje of vrouw het verlies van je moeder meemaakt is dat erg moeilijk. Niet alleen op het moment zelf, maar ook tijdens heel veel andere periodes in je leven. Naar aanleiding van het troostende boek Motherless Daughters van Hope Edelman is er nu een sociale supportgroep in Nederland. Vrouwen van elke leeftijd en elk soort moederverlies zijn welkom om aan te sluiten. We delen verhalen en advies met elkaar, soms rondom een bepaald thema dat naar voren komt in het boek. Let op, het is geen therapeutische supportgroep. Als het je prettig lijkt om met gelijkgestemden te praten over het verlies van je moeder en waar je tegenaan loopt, hoe kort of lang ook geleden, dan ben je van harte welkom. Hopelijk tot dan!

De meetups vinden plaats in Nijmegen. Met maatregelen rondom corona wellicht zelfs online. Hieronder vind je meer informatie over data, tijden en aanmelding. Mocht je vragen hebben, stuur me dan ook gerust een bericht. 

Motherless Daughters Meetups Nijmegen

Aankomende data:

Vanwege covid-19 zijn er tijdelijk geen nieuwe data gepland

Waar: bij mij thuis in Nijmegen. Contactgegevens ontvang je via email als je wilt aansluiten.

Tijd: 19.00 – 21.00

Aanmelden: stuur een email naar info@derustclub.nl

verlies moeder

Wil je zelf in alle zachtheid aan de slag om met het verlies van je moeder om te gaan en opnieuw een mooie verbinding te voelen met haar? Dan raad ik je aan om deze pagina met luisteroefeningen voor rouw en verlies een te bekijken. 

Schrijf je in als je graag maandelijkse inspiratie ontvangt voor een rustiger, minder stressvol en meer authentiek leven.

Scroll naar top