“When a mother dies, a daughter grieves. And then her life moves on. She does, thankfully, feel happiness again. But the missing her, the wishing she were still here - I will not lie to you, although you probably already know. That part never ends”

- hope edelman

Motherless Daughters Meetups

Een bijeenkomst voor vrouwen zonder moeder. Als je als meisje of vrouw het verlies van je moeder meemaakt is dat erg moeilijk. Niet alleen op het moment zelf, maar ook tijdens heel veel andere periodes in je leven. Naar aanleiding van het troostende boek Motherless Daughters van Hope Edelman is er nu een sociale supportgroep in Nederland. Vrouwen van elke leeftijd en elk soort moederverlies zijn welkom om aan te sluiten. We delen verhalen en advies met elkaar, soms rondom een bepaald thema dat naar voren komt in het boek. Let op, het is geen therapeutische supportgroep. Als het je prettig lijkt om met gelijkgestemden te praten over het verlies van je moeder en waar je tegenaan loopt, hoe kort of lang ook geleden, dan ben je van harte welkom. Hopelijk tot dan!

De meetups vinden plaats in Nijmegen en Rotterdam. Je kunt kiezen voor de groep die het meest vanzelfsprekend voor je is, maar je bent natuurlijk van harte welkom om naar beide groepen te komen als je dat fijn vindt. Hieronder vind je meer informatie over data, tijden en aanmelding. Mocht je vragen hebben, stuur me dan ook gerust een bericht

Motherless Daughters Meetups Nijmegen

13 januari
9 maart
11 mei

Waar: bij mij thuis in Nijmegen. Contactgegevens ontvang je via email als je wilt aansluiten

Tijd: 19.00 – 21.00

Prijs: gratis, op een bijdrage voor koffie en thee na

Aanmelden: stuur een email naar info@anniekgelissen.com

verlies moeder

Motherless Daughters Meetups Rotterdam

13 februari
9 april
11 juni

Waar: Canvas Rotterdam
Nieuwe Binnenweg 75-C
3014 GE Rotterdam

Tijd: 19.00 – 21.00

Prijs: gratis, op een bijdrage voor koffie en thee na

Aanmelden: stuur een email naar info@anniekgelissen.com

Schrijf je in als je graag maandelijkse inspiratie ontvangt voor een rustiger, minder stressvol en meer authentiek leven.