Resting Moments - geleide meditatie in het Nederlands

Ontdek de kracht van rust, in hoofd en lichaam.

The time to relax is when you don’t have time for it – Sydney J. Harris

meditaties Nederlands

Waarom maak ik voor jou Resting Moments?

Ik wil jou graag iets meer tot rust brengen in deze hectische samenleving. Als yogadocent hoor ik veel verhalen van mensen die het druk hebben en erg moe zijn. Mensen bij wie ik merk dat hun fysieke klachten voortkomen uit stress. Tijd voor onszelf en tijd voor rust schiet er vaak bij in. Terwijl rust en stilte essentieel zijn voor de gezondheid van je lichaam en het behouden van de balans in je dagelijks leven. Wellicht ben je het met me eens dat meer rustmomenten belangrijk voor je zouden zijn en probeer je dit ook af en toe te doen. Maar zomaar rust nemen, terwijl je nog zoooveel te doen hebt… dat is lastig. Laat staan dat je tijd of zin hebt om je aan te melden voor yoga of meditatielessen. Ik snap het helemaal.

Daarom maak ik voor jou Resting Moments. Geleide meditaties en oefeningen om rust te ervaren, om te gaan met al die gedachtes in je hoofd, stress te verminderen en tijd te nemen voor jezelf. Al is het maar voor een paar minuten per dag. Dit is geen quick fix, maar hopelijk wel een manier voor jou om bewuster te worden van je lichaam, je geest en wat er speelt. Dat ene moment van de dag of week, voor jou alleen, waarin je helemaal tot rust mag komen en even alles mag laten zoals het is. En wie weet, brengt het jou uiteindelijk naar meer bewustwording over hoe rust en herstel er voor jou uit ziet.

Voor wie is Resting Moments?

Voor jou...

Als je meer in contact wilt staan met je lichaam en minder wilt leven in je hoofd.
Als je bewuster in het leven wilt staan, milder naar jezelf en anderen.
Als de drempel even te hoog is om actie te ondernemen of een yoga/meditatiestudio in te stappen.
Als je juist naast je lessen in een studio nog enkele extra momenten thuis wilt nemen.
Als je even geen energie hebt om het allemaal zelf te doen en een beetje hulp nodig hebt.
Als je veel stress ervaart.
Als je slecht slaapt.
Als je momenten van stilte nodig hebt in alle hectiek.
Als je graag mediteert, maar het lastig vindt om voor jezelf te blijven doen.
Als je vaker gehoord hebt dat mediteren ‘wel goed voor je zou zijn’? Maar niet weet hoe dan te beginnen.
Als je liever meditaties zou beluisteren in het Nederlands, omdat alle apps in het Engels zijn.

Wat krijg je precies en hoe ziet dit eruit?

 • Toegang tot de online omgeving van Resting Moments
 • 10 Resting Moments
 • Rustgevende meditaties en ademhalingsoefeningen die helpen je lichaam te ontspannen in tijden van stress
 • Kortere en langere meditaties, dus voor elk moment iets passends
 • Geen zweverige taal, maar zacht, nuchter en effectief
 • Iets voor in de ochtend, avond, in je pauze en in tijden van stress
 • Luisteren wanneer jij er behoefte aan hebt

Eerst even uitproberen

Weet jij niet of mijn stem je eigenlijk wel bevalt? Dat snap ik. Hieronder vind je een kort rustmoment dat ik speciaal voor jou hier op de website zet zodat je kunt uitproberen of het bij je past.

Wat kosten deze Resting Moments?

Dit pakket kost 30 euro, dus dat is €3,- per meditatie.

En eigenlijk nog veel minder als je ze regelmatig beluisterd.

Ik ben mij ervan bewust dat jij deze Resting Moments met anderen zou kunnen delen. Dat vind ik geen probleem, want ik vind dat iedereen toegang mag hebben tot rustmomenten, ook als je er even minder of geen geld voor hebt. Maar ik werk hard en om te kunnen blijven doen wat ik doe heb ik jullie support nodig, dus een eerlijke betaling heb ik het liefst. Als dat niet lukt, laat het me dan even weten, dan kunnen we samen kijken wat we kunnen doen.

Geniet van de Resting Moments. Met veel liefs, Anniek.

 

 

Kleine lettertjes: 

 1. De Resting Moments zijn een selectie van oefeningen en meditaties die ik zelf gemaakt heb en die ik vanuit mindfulness en meditatieboeken heb overgenomen. Mocht je hier vragen over hebben dan mag je mij gerust een bericht sturen.
 2. De Resting Moments zijn met zorg gemaakt en geselecteerd. Mocht het toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan de aankoop onder de volgende voorwaarden ongedaan gemaakt worden.
 • Binnen 7 dagen na ontvangst van de Resting Moments moet een e-mail gestuurd worden naar info@anniekgelissen.com met de reden waarom je de koop wilt terugdraaien.
 • Toegang tot de Resting Moments wordt geannuleerd en het betaalde bedrag van 30 euro zal binnen maximaal 30 dagen teruggestort worden op het corresponderende bankrekeningnummer.

Schrijf je in als je graag maandelijkse inspiratie ontvangt voor een rustiger, minder stressvol en meer authentiek leven.