Lessen

MAANDAG:

17.00 – 18.00 uur – Yin yoga – Room4 Yoga, Velp

19.15 – 20.15 uur – Yin yoga – Yogapoint, Arnhem

DINSDAG:

18.30 – 19.45 uur – Yin-Yang yoga – Bodhi Yogashala, Nijmegen

20.00 – 21.15 uur – Restorative yoga – Bodhi Yogashala, Nijmegen

ZATERDAG:

10.00 – 11.15 uur – Yin  yoga – Bodhi Yogashala, Nijmegen

Deze les geef ik om de week. Bekijk de website van Bodhi Yogashala voor de betreffende data. 

Workshops

self-care Friday

@ Yogapoint, Arnhem
vrijdag 29 november
19.00 – 21.30

Meer workshops volgen snel

details workshops

Self-care Friday

Kom op vrijdagavond 29 november naar Yogapoint Arnhem voor een heerlijke self-care avond! Zo halverwege de herfst merk je misschien dat je energie veranderd is. De dagen zijn grauwer en korter, terwijl de winter nog moet beginnen. Misschien wil je het liefst lekker warm onder een dekentje op je bank kruipen, maar je kunt ook jezelf wat liefde en warmte geven in een extra lange yin en restorative les. (Mét dekentjes).

Het yin gedeelte van de les is gericht op de longen en dikke darm meridianen. Deze meridianen staan in verband met de herfst, het seizoen van het jaar waarin we soms wat sneller verkouden zijn of last hebben van onze keel. Door verschillende yin houdingen en focus op de ademhaling brengen we die meridianen meer in balans om het immuunsysteem te verbeteren.
Het restorative gedeelte van de les is gericht op volledige delf-care. Welke energie gun jij jezelf en welke energie dient jou niet meer en wil je graag laten gaan?

Aan het einde van de les mag je zelfs nog iets mee naar huis nemen om bij je te houden deze herfst, zodat je niet vergeet hoe jouw self-care practice eruit ziet. Ik zie je graag op de mat op 29 november.

Praktische details:
Wat: Yin en Restorative yoga self-care vrijdag
Waar: Yogapoint Arnhem
Wanneer: 29 november van 19.00 – 21.30 uur
Kosten: €25,00
Extra info: als je wilt kun je een eigen favoriete dekentjes meenemen. Gewoon omdat het lekker is en om je helemaal fijn en comfortabel te voelen.

Schema:
18.45 uur: inloop
19.00 uur: start eerste deel van de les (yin yoga)
20.15 uur: pauze (met thee en een gezonde treat)
20.30 uur: start tweede deel van de les (restorative yoga)
21.30 uur: einde

Geef je op via DEZE link. Tot dan!

Yoga cursus bij stressklachten

Voor wie is deze training?
Voor jou, als je veel stress ervaart in het dagelijks leven en merkt dat het je klachten oplevert. Je zou graag vaker willen ontspannen en je zoekt naar een manier om de stress te verminderen.

Ervaar jij veel stress in het dagelijks leven en heb je moeite om te ontspannen?
Voel je je soms overbelast door werk, sociale verplichtingen en alle dingen die van je verwacht worden?
Heb je fysieke klachten die wellicht veroorzaakt worden door de stress?
Heb je een onrustig slaappatroon?

Heb je het gevoel soms overspoeld te worden door emoties?
Heb je het gevoel dat je geen controle meer hebt over je eigen leven?
Heb je het idee dat je moet oppassen dat je niet in een burn-out terecht komt?
Voelt het alsof niemand het echt begrijpt en je ook niet goed weet hoe je het anders zou moeten aanpakken?

Je bent hierin niet de enige. Veel mensen ervaren intense stress en het is steeds moeilijker om een gebalanceerd leven te hebben waarbij je genoeg ruimte voor jezelf inneemt. Vaak helpt het niet dat je het gevoel krijgt dat je hier alleen in staat.
Deze cursus werkt helend en geeft je de handvaten om beter met stress om te gaan. Het leert je om naar jezelf en je lichaam te luisteren, zodat je beter weet waar je grenzen liggen en wat jij in het dagelijks leven nodig (of juist niet meer nodig) hebt om te kunnen ontspannen en niet overweldigd te raken.

Hoe ziet dit eruit?
6 weken lang word je begeleid in een yogales van 90 minuten. Hierin komen yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatietechnieken aan bod. Iedere week wordt een ander thema behandeld.
De groep is klein. Daardoor is er plek voor persoonlijke aandacht en kun je in alle rust de tijd nemen om te leren weer wat meer voor jezelf te zorgen. De nadruk ligt op self-care en ontspanning. Door de oefeningen, die erg zacht zijn en daardoor voor iedereen toegankelijk, kom je weer meer in contact met je lichaam. Dit zorgt ervoor dat je beter kunt voelen wat goed voor je is. Op het eind van de training heb je tools in handen om jezelf in drukke, stressvolle tijden, tot rust te kunnen brengen en te blijven aanvoelen waar jouw grenzen liggen, zodat je balans kunt houden in je leven.

Praktische info
De cursus met start van 4 oktober is geannuleerd. Mocht je alsnog vragen hebben over deze cursus of wat ik voor je kan doen, dan mag je me altijd een berichtje sturen.
Ervaring met yoga is geen vereiste. 

Locatie Nijmegen
Bodhi Yogashala, Bloemerstraat 71, Nijmegen.
Kosten: de 6-weekse cursus kost €135,-

Heb je vragen of wil je jezelf opgeven?

Stuur me een bericht via onderstaand contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

Schrijf je in als je graag maandelijkse inspiratie ontvangt voor een rustiger, minder stressvol en meer authentiek leven.