“Slowing down is the same thing as waking up”

- Judith Hanson LasaterEen les boeken

De lessen zijn zacht en voor iedereen toegankelijk. De nadruk ligt op self-care, balans en diepe, helende ontspanning. Yogahoudingen worden aangevuld met meditatie en ademhalingsoefeningen. We zorgen ervoor dat je aan het eind van de les tools hebt om wat je leert en tegenkomt op de mat meteen te verweven in je dagelijkse leven.

De lessen duren 75 minuten en vinden plaats bij je thuis of in een yogastudio. Prijzen voor losse lessen beginnen vanaf €75,00 afhankelijk van de plek en het aantal personen. Een pakket van 4 lessen begint vanaf €275,00. Laten we samen bekijken wat mogelijk is.

Privésessie

Een privéles kan helpen om dieper in te gaan op jouw persoonlijke vraag. Heel specifiek kunnen we kijken naar wat je nodig hebt en inspelen op wat er zich in je leven aandient. Graag luister ik naar je behoeften en zorg ik voor oefeningen en technieken die voor jou op dit moment in je leven een uitkomst kunnen zijn.

Ik wil je graag in deze één-op-éénsessies laten ervaren hoe je meer rust kunt vinden en ook in drukke schema’s tijd voor jezelf kunt maken. We maken het zodanig dat het vanzelfsprekend in je leven zal passen.

Kleine groepssessie

Het kan fijn zijn om in een klein groepje (max. 3 personen) van vertrouwde mensen een les of een pakket van lessen te volgen. Zo kun je samen kosten en ervaringen delen en elkaar stimuleren om mooie, nieuwe patronen voort te zetten.
Een groepssessie is ook zeer geschikt om een vriend/vriendin te ondersteunen die dat op dit moment in het leven nodig heeft. Het samen doen werkt verbindend en geeft kracht.
Op dezelfde manier als een privéles zal ik ingaan op jullie persoonlijke vraag als groep en kunnen we een klein plan maken om de practice thuis voort te zetten en elkaar daarin te ondersteunen.

Wil je graag een les boeken?

Vul hiernaast je emailadres in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op zodat we kunnen bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Schrijf je in als je graag maandelijkse inspiratie ontvangt voor een rustiger, minder stressvol en meer authentiek leven.